Gine Margrethe x EQE SUV

Tar hverdagen til et nytt nivå

Gine Margrethe

Influencer med fokus på beauty, mote og livsstil.

På Smestad i Oslo bor influencer Gine Margrethe sammen med mann, to barn og hunden Bellmann. I dag skal vi vise henne helt nye EQE SUV, i bytte mot at hun viser oss noen av sine favorittsteder i Oslo.

Gine Margrethe vinker smilende oppe fra den lille franske balkongen, hvor hun pleier å starte dagen med en kopp kaffe og utsikt over byen.

Noen minutter senere strener Gine rett bort til bilen som står parkert i oppkjørselen hennes.

– Wow, så utrolig vakker den er!

Det er ikke så rart at hun har sperret opp øynene, for det siste tilskuddet på den helelektriske stammen til Mercedes-Benz – helt nye EQE SUV – har gjerne denne effekten på folk. Dette er rett og slett en fullkommen familiebil. Med et heldigitalt førermiljø, en generøs kupé, rekkevidde på opptil 550 km, 520 liters bagasjerom og 4MATIC firehjulsdrift.

Hun får nøklene og tar plass i førersetet.

– Altså, ikke et vondt ord om bilen vi har for øyeblikket, men dette tar jo konseptet familiebil til et helt nytt nivå.

Hun forteller at hun har vært bilinteressert så lenge hun kan huske, og det er tydelig. Hun spør og graver, trykker og fikler entusiastisk.

– Jeg har fått det inn med morsmelken at bil er gøy. Jeg elsker å kjøre hvis vi skal på tur. Altså, hvis vi skal på fjellet eller et eller annet sted, så er det alltid jeg som kjører og Thomas som sitter i passasjersetet.

[Erik O. Storm] Hellstrøm drar ofte innom fiskebutikken Georg A. Nilsen.

Sum nos sitatur sinias ea volorrum ut int is etus et dolorecus.
– Jeg er veldig nøye på å velge ut riktige ting

Effekt:

Opptil 550 km

rekkevidde

_

408

hestekrefter

_

Bagasjerom

520 til 1675 med bakseter lagt ned

_

0 til 100 km/t

på 4,9 sekunder

_

Toppfart

på 210 km/t

_

108,4 kWh

nettokapasitet på batteriet

_

Hurtiglades

opptil 170 kW

– Altså, ikke et vondt ord om bilen vi har for øyeblikket, men dette tar jo konseptet familiebil til et helt nytt nivå.
– Det som overrasker meg mest er hvor romslig den er inni. For fra utsiden ser den liksom nesten snerten ut, og så åpner du døren og tenker «Jøje meg, her er det jo masse plass!»
– Det som overrasker meg mest er hvor romslig den er inni. For fra utsiden ser den liksom nesten snerten ut, og så åpner du døren og tenker «Jøje meg, her er det jo masse plass!»
– Altså, ikke et vondt ord om bilen vi har for øyeblikket, men dette tar jo konseptet familiebil til et helt nytt nivå.

Selv om Gine elsker vakre og raske biler, er fokuset et helt annet når hun skal velge bil til familien. Og hun har egentlig bare to absolutter når det kommer til familiebil:

– Det første kravet jeg har, er at den skal være trygg og god. Sikkerheten må være topp. Og vi kan liksom ikke risikere at det plutselig blir trøbbel og stans på vei til hytta, fordi vi har jo alltid noen små i baksetet. Det andre er at den må ha god plass, og man trenger mye mer plass enn man tror! Vi skal jo ha med vogn og ski, boblejakker og flere små og store bager og you name it.

– Vil dere bli med inn på en rask kaffe før vi drar?

Vi takker ja, og blir med inn i det nyoppussede murhuset som opprinnelig er fra 1937. Gine og mannen kjøpte det for fire år siden, etter å ha falt pladask på første visning.

– Vi falt pladask. Vi elsket arkitekturen, og følelsen huset ga oss. Så hadde vi en drøm om å blande art deco og «utlandet» med det nordiske og minimalistiske. Her følte vi at vi kunne mikse dette inn i Norge på en naturlig måte. Så da ble det litt oppussing, kan du si. Heldigvis har jeg en mann som er glad i det praktiske. Han er liksom sjaueren, og jeg er mer på detaljene.

På vei ut igjen, hilser vi på hunden Bellmann.

– Bellmann har begynt å bli en sindig, voksen mann. Han er maskoten vår da. Vi kaller han bare for oksen Ferdinand, for han er litt typen som liker å tusle rundt, sette seg under et tre og lukte litt på blomstene.

Men nå må vi komme oss avgårde. Gine har nemlig lovet oss å vise oss noen av sine absolutte favorittsteder i Oslo. Hun taster inn første adresse ved hjelp av MBUX-systemet. Det intelligente og intuitive assistentsystemet, som er selve hjertet i det heldigitale førermiljøet i EQE SUV. Gine Margrethe har et lunsjmøte på Babbo Collective.

– Når vi skal på langtur er det alltid sånn at det er jeg som kjører, og Thomas som sitter i passasjersetet.

– Førsteinntrykket er at alt er så sømløst. Alt er bare riktig. Den er overraskende myk å kjøre til å være en elbil, for jeg syns ofte elbiler kan være litt sånn harde, med mye rykk og napp, men denne er så myk og lydløs. Det er som å kjøre på en sky!

– Førsteinntrykket er at alt er så sømløst.

Vi suser forbi Solli plass, og helt nederst i Parkveien parkerer Gine utenfor Babbo Collective. Her, på den lille kafeen i svingen, føler hun seg hjemme. Stedet fungerer like godt til jobb som privat. Hun forsvinner inn i et raskt lunsjmøte.

Etter en liten halvtime vinker hun oss inn, og vi får litt tid til å snakke om rakettkarrieren på Instagram, som startet for bare 6 år siden. Hun føler det er vanskelig å si om det var hun som valgte karrieren, eller om det var den som valgte henne.

– Jeg tror egentlig den kom litt sånn fra høyre, uten at jeg merket det. Det var ikke sånn at jeg tenkte nå skal jeg bli stor på Instagram, eller nå skal jeg liksom bli den type person eller noe sånn. Det bare skjedde gradvis. Jeg prøver bare å være meg selv, og levere innhold med høy kvalitet til følgerne mine. Så har det vokst jevnt og trutt.

Hvorfor liker du deg så godt akkurat her?

– Vet ikke om du merker hvor avslappet vibe det er her? Det er nesten som jeg føler at jeg er på besøk hjemme hos noen. Det er ekstremt god mat med deilige råvarer, fantastiske bakverk, god kaffe og ja, alt er liksom bare kvalitet. Også er det så mange quirky detaljer her som jeg elsker. Du føler nesten at du er i utlandet, samtidig som det alltid er så avslappet og god stemning.

Freshe råvarer hos Babbo Collective

Utstyr:

MBUX :

Ønsker deg velkommen til en ny verden innen infotainment. Intuitivt kontrollert gjennom stemme, berøring eller håndsignaler.

_

Digital Light:

Lyssystem som gir fantastisk sikt i mørket

_

Burmester:

Surround sound system.

_

Massasje & aromaterapi

_

360-graders kamera

_

Tilhengerfeste:

som kan trekke opptil 1.800 kg

Gine anbefaler oss å ikke bli altfor mette, for neste stopp er favoritten i Bygdøy Allé, Frogner Special. Den historiske ostebutikken fra 1926 har et stort utvalg av norske og utenlandske oster, skinker og hjemmelagde produkter.

– Jeg kjøper alltid noe nytt her, det er det som er morsomt! Sånn som i dag kjøpte jeg noen nye potetgull med smaker jeg aldri har prøvd før. Forrige gang var det et utvalg lokale, norske oster. Man blir rett og slett alltid inspirert her, og de er flinke til å ta inn nye råvarer og nye type ting. De har utelukkende kvalitetsprodukter, utrolig mye kunnskap og har masse lokale, norske oster. Og så brenner de for det de driver med her. Jeg elsker folk som elsker det de driver med!

På vei ut får vi med oss noen smaksprøver på en lokalprodusert, norsk chevre.

– Apropos neste nivå, smak på den her a! Gine smiler fra øre til øre mens vi setter oss inn igjen i EQE SUV.

Delikatesser fra Frogner Special

Toppen av hverdagsluksus

Når skillet mellom jobb og privatliv viskes ut, er den aller beste måten å heve hverdagen på, å komme seg litt bort fra den. Ekte hverdagslykke for Gine Margrethe er å ta med seg et teppe ned til vannet. For selv om hun elsker byen, er det godt både fysisk og mentalt å komme seg ut og bort. Derfor foreslår hun at vi avslutter dagen der hun trives aller best: ved sjøen.

Siden jeg jobber så mye som jeg gjør, og alltid på en måte er “på”, er jeg veldig bevisst på å finne balansen mellom karriere og familieliv. Jeg må rett og slett være superstreng og sette en stopper for meg selv, for jeg vil ikke at barna mine skal vokse og tenke at jeg bare satt på mobilen.

For hun innrømmer at interaksjonen med de nesten 500.000 følgerene på Instagram kan bli altoppslukende. Hun prøver å svare så mange som mulig av meldingene hun får, i tillegg kommer en stadig økende mengde forespørsler og spennende prosjekter.

– Jeg har en voldsom skaperkraft, og elsker jobben min. Samtidig har jeg et ansvar for både meg selv og familien, og det der er en vanskelig balansegang. Derfor har jeg fått hjelp av manageren min til å bli mer bevisst på viktigheten av å ta pauser og time-outs. Nå prøver jeg å dra til sjøen minst én gang i uken. Så kan jeg bare sitte der uten noen ting i en time og sone helt ut. Jeg er avhengig av de egentid-periodene hvor jeg bare flater ut, og dette er på en måte min hurtiglading da, kan du si.

Gines hurtiglade-time er over, og det er på tide å komme seg hjem for å rekke henting i barnehagen. Før vi skilles ber vi henne oppsummere opplevelsen av helt nye EQE SUV med tre ord:

– Da sier jeg enkelt og greit: Sømløs, kvalitet og vakker!